Wellbeingbylavonn Wellbeingbylavonn

Well Being by LaVonn

Wellbeingbylavonn

Facebook

Wellbeingbylavonn

ProductenGa direct naar:
Pot vol liefde  - Geuren van Hypno Casa  - Zinzino supplementen  - Natuurlijke haarproducten


Kom gerust binnenlopen om het assortiment te bekijken. Wil je zeker weten of we jouw keuze op voorraad hebben, kun je ook van tevoren contact opnemen. App, bel of mail dan even naar Yvonne. Mail: yvanlaak@hotmail.com - Bel of app: 06 - 2765 4662.Pot vol liefde

pot vol liefde POT VOL LIEFDE.

Een Pot Vol Liefde staat voor liefde voor jezelf en elkaar. Een pot met liefdevolle spreuken en reminders om jezelf en de mensen om je heen lief te hebben, en aandacht te hebben voor het hier en nu.

Meer info en bestellen
Heerlijke huiselijke geuren van Hypno casa

Hypno Casa De geurcollectie van het Italiaanse merk Hypno Casa brengt deze fijne momenten binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van een kledingstuk of het stappen in een schoon bed, gewassen met een heerlijk ruikende wasparfum.

In een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt, zouden we meer moeten kunnen genieten van de kleine dingen. Een goede geur heeft de kracht je stemming te beïnvloeden, herinneringen op te roepen en je een fijn gevoel te geven.
Meer info en bestellenZinzino Balance en Vita supplementen

zinzino balance Viva+ is een natuurlijk voedingssupplement speciaal gemaakt om stress te verlichten en uw stemming en welzijn te verbeteren.
BalanceOil+ is een omega-balance voedingssupplement, dat zorgt voor een betere Omega-3 en 6 balans.
Meer info en bestellenNatuurlijke haarproducten

haarproducten Bij de kapsalon verkopen wij al jarenlang natuurlijke haarproducten van diverse merken. Kijk voor meer informatie op lavonn-haarmode.nl.


Well Being by Lavonn | Hoofdstraat 3B | 7011 AA GAANDEREN | Telefoon: 0315-323976 | yvanlaak@hotmail.com