Wellbeingbylavonn Wellbeingbylavonn

Well Being by LaVonn

Wellbeingbylavonn

Facebook

Wellbeingbylavonn

Activiteiten & behandelingen


Voor innerlijk en uiterlijk! Van top tot teen. Alles onder één dak

Well Being by LaVonn is een centrum waar we mensen willen helpen te stralen van binnen en van buiten. Wij bieden met ons team allerlei behandelingen aan. Ook bieden we onze ruimtes of behandelstoelen te huur aan voor wie een cursus, workshop of behandelingen wil geven. Daarnaast nodigen we regelmatig mensen uit voor lezingen, workshops enzovoort. Centraal in de Achterhoek gelegen en vlakbij de snelweg, treinstation en bushalte, is Well Being goed bereikbaar voor mensen uit de wijde omgeving.

Wat we zoal doen en organiseren vind je hieronder. Scroll naar beneden voor meer uitleg over sommige behandelingen. Kijk voor alle geplande activiteiten op de Agenda en de Homepage.Acces bars behandelingen
Nagelstyling
Schoonheidsbehandelingen
Ontspanningsmassages
Zinzino balancetest
Exclusieve Beauty & Wellness middag
Lezingen
Workshops
Cursussen
Klankschaalmeditatie
Healing-avonden
Intuïtieve ontwikkeling
Numerologie
Astrologie
Creatieve workshops
EnzovoortAccess Bars
acces bars Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

De BARS (Engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen oa ideeën, vast zittende conclusies en overtuigingen , maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd. Geeft je ruimte om anders te kiezen.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:

stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken. Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Hoe werkt het?
Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel.
Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.
Een afspraak kun je online via de site van Lavonn Haarmode boeken of via 06-27654662 (ook Whatsapp)
Hartegroet van Yvonne van Well Being by Lavonn

(De tarieven vind je hier: Prijslijst  )Exclusieve Beauty & Wellness middag
wellbeing wellbeing In samenwerking met Jacqueline van LEF therapie uit Doetinchem biedt Well Being by LaVonn een exclusieve Beauty & Wellness middag aan voor samen met je vriendinnen.

Geniet met elkaar van een geheel verzorgde middag onder het genot van een luxe high tea/lunch verzorgd door Met Liefde uit Terborg, met maximaal 4 personen

De middag zal bestaan uit volwaardige behandelingen van ong. 60 minuten en tussen de behandelingen door is er ruim tijd om te genieten van elkaar en de lekkernijen. De ruimte is exclusief voor jullie gereserveerd.

Je kunt kiezen uit 2 of 3 van de onderstaande verwenbehandelingen:

- Massage by Jacqueline van LEF Therapie
  Energetische ontspanningsmassage met essentiële oliën. Hierbij kun je kiezen uit diverse massages
- Schoonheidsbehandeling by Inge van Lavonn
  Volledige gezichtsbehandeling met de producten van Loveli, 100 % troepvrije producten.
- Acces Bars by Yvonne van Lavonn
  Energetische behandeling voor rust in je hoofd.
- Bodyproces behandeling

Eventueel is het mogelijk om na afloop je haren te laten wassen en föhnen.

Deze arrangementen worden aangeboden op de woensdag, donderdag & vrijdag, andere dagen /tijden in overleg.

De wellnessarrangementen zijn vanaf september 2022 weer te boeken.Zinzino BalanceTest
zinzino Zinzino BalanceTest is een zelftest - en ook bij Well Being bt LaVonn nemen wij de test af - voor het analyseren van Omega-3 & Omega-6 en andere vetzuren in uw bloed. Het enige wat nodig is, is een kleine druppel bloed van uw vingertop.
BalanceTest meet 11 verschillende vetzuren in het bloed die de verschillende vetzuren in uw dieet weerspiegelen – inclusief de Omega-6´s en Omega-3´s. De test meldt ook uw Omega-6:3 evenwicht.
De test duurt minder dan een minuut en u kunt uw anonieme uitslag binnen 20 dagen online zien op www.zinzinotest.com. Bloedmonsters worden geanalyseerd door Vitas AS, een vooraanstaand laboratorium in Noorwegen.
Droge bloedtest meet 11 vetzuren in uw bloed.
Informeert over uw Omega-6:3 evenwicht
Hoe werkt het?
U doet eerst een BalanceTest en stuurt uw of wij het bloedmonster naar het laboratorium en registreert uw test-id (anoniem) op www.zinzinotest.com.
Zinzino raadt u aan om meteen met uw dagelijkse dosering van Zinzino Balance producten te beginnen. Na 20 dagen vindt u uw exacte resultaten* van zowel de individuele vetzuren als het Omega-6:3 evenwicht. Ga door met het 120 dagen innemen van de Balance producten zoals aanbevolen en doe daarna een tweede BalanceTest om erachter te komen hoe uw vetzuurprofiel is veranderd.
*Mochten uw eerste resultaten een Omega-6:3 evenwicht van 3:1 of beter aantonen, dan kunt u beter contact met Zinzino opnemen omdat u het Balance product dan niet nodig heeft.
Advies
-Het wordt geadviseerd om gezond en gevarieerd te eten: te denken valt aan wild vette vis, groenten, vruchten, bessen en granen omvat. Verminder de inname van omega-6-rijke plantaardige oliën en bewerkte voedingsmiddelen.
– Neem uw dagelijkse dosering Zinzino Balance producten, die u de omega-3 vetzuren EPA en DHA leveren, en polyfenolen uit extra vergine olijfolie.
– Regelmatige lichaamsbeweging is belangrijk voor een goede gezondheid.Verhuur van stoel of ruimte
te huur Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Om krachten te bundelen en opdat ieder zijn passie kan uitvoeren op zijn eigen manier is het Well Being centrum te huur. Dit kan per uur, dagdeel, dag, stoelhuur in de kapsalon of de behandelkamer.
Voor iedereen die workshops, lezingen, cursussen of behandelingen geeft voor het welzijn van de mens. Voor de binnen- en buitenkant. Heb je vragen of interesse bel me gerust. 06-27654662.
Harte groet Yvonne
Well Being by Lavonn | Hoofdstraat 3B | 7011 AA GAANDEREN | Telefoon: 0315-323976 | yvanlaak@hotmail.com